Poelstra Perslucht

Poelstra Perslucht is de officiële dealer van Kaeser compressoren in heel Noord-Nederland. Vanuit Groningen wordt zowel Groningen als Friesland en Drenthe bediend.  Poelstra Perslucht specialiseert zich niet alleen in verkoop. Ook verhuur van compressoren is mogelijk. Evenals het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van complete perslucht-systemen.

Poelstra Perslucht levert nieuwe en gebruikte compressoren. Maar ook alle bijbehorende randapparatuur. Inclusief de service en het onderhoud dat daarbij hoort: 24 uur per dag, 7  dagen van de week.

Kaeser bouwt hoogwaardige kwaliteitsproducten voor professioneel gebruik. Die zich onderscheiden door een hoge betrouwbaarheid, lichte hantering, groot vermogen en lange levensduur. Het gereedschap is geluids- en trillingsarm.

Kaeser kent 2 productlijnen. De Oranje Classic Serie zijn kwaliteitscompressoren met een interessant prijskaartje. Ze zijn gericht op kleine en groeiende ondernemingen. De Gele Premium Serie zijn topcompressoren met lange levensduur, hoge prestaties en ongekende betrouwbaarheid.