Kaeser compressor

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Kaeser Compressor? Poelstra perslucht is Kaeser dealer en levert compressoren voor de verkoop en de verhuur. Zowel schroef- als zuigercompressoren, zowel oliegesmeerde als olievrij, zowel mobiel als stationair. De nieuwe compressoren zijn van het wereldmerk Kaeser: robuust degelijk en op-en-top betrouwbaar.

Poelstra Perslucht levert nieuwe en gebruikte compressoren voor de verkoop en de verhuur. Zowel schroef- als zuigercompressoren, zowel oliegesmeerde als olievrij, zowel mobiel als stationair. Inclusief het advies en de service die daarbij horen. Een Kaeser compressor is robuust, degelijk en op-en-top betrouwbaar.

Poelstra Perslucht levert het hele traject. Vanaf het advies en het ontwerp, waarbij per geval wordt beken welke configuratie het beste is. Elke nieuwe installatie wordt op gebruik, belasting en inzet berekend. Waarbij niet alleen naar optimaal rendement, maar ook naar minimaal energieverbruik wordt gekeken.

Maar Poelstra Perslucht doet ook de bouw en de installatie. Inclusief alle randapparatuur en toebehoren. Allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd. En Poelstra Perslucht doet de service en het onderhoud. Zodat een lange levensduur is gewaarborgd.

Kaeser Compressor